RO EN DE FR IT RU                             

  Nimeni nu vrea sa-si piarda scaunul

                    Dar toti vor sa-l schimbe cu altul mai bun

Informatii


Forme
Dimensiuni
Lucrari

Polistiren

In prezent, polistirenul reprezinta unul dintre cele mai importante si cele mai folosite materiale industriale. Fie ca este vorba de constructii la scara foarte mare sau de reparatii de mici dimensiuni, in aproape toate cazurile polistirenul trebuie folosit.


Cunoscut mai ales pentru proprietatile sale termoizolante si fonoizolante, polistirenul este un material de constructie de care orice firma ce lucreaza in acest domeniu are nevoie. In plus, datorita maleabilitatii sale si usurintei acestuia de a fi prelucrat, polistirenul poate fi folosit si pentru crearea diferitelor machete de constructie.


Firma noastra, CONSTRUCT PACK, va poate oferi o polistiren expandat de diferite dimensiuni, forme, sau densitati, tocmai pentru a corespunde exact nevoilor dumneavoastra. In cazul in care doriti ca polistirenul sa fie taiat in diferite forme, specialistii de la sectia noastra de taiat polistiren vor tine cont de aceste aspecte si vor programa masina de taiat conform indicatiilor dumneavoastra. Utilajul nostru, poate sa taie orice forma de tip 2D dintr-un bloc cu dimensiunile de 2500 x 1200 x 1000 mm.


In acest mod producem polistiren expandat pentru separatoare in amabalajele de carton, pentru lucrarile de izolatii ale oricarui tip de cladiri dar si diverse forme pentru ornament.
Asadar, daca aveti nevoie de polistiren, indiferent pentru ce tip de utilizare, noi va vom putea oferi cea mai buna solutie.