RO EN DE FR IT RU                             

  Nimeni nu vrea sa-si piarda scaunul

                    Dar toti vor sa-l schimbe cu altul mai bun

Istoric


Suntem o companie infiintata de 20 de ani, mai exact pe data de 16 a lunii Noiembrie in 1994 si avem sediul in Sighetul Marmatiei. Initial, am inceput ca o firma specializata in servicii de producere si comercializare a ambalajelor din carton ondulat.


Datorita profesionalismului de care am dat dovada, am devenit o firma foarte importanta in acest domeniu, si de aceea am decis sa extidem serviciile pe care le oferim. Urmatorul pas a fost sa oferim si polistiren expandat, in prima faza ca un element de protectie pentru produsele ce urmau a fi depozitate in cutiile facute de noi.


Ulterior, am decis sa comericalizam polistiren expandat si in cantitati industriale pentru diferite firme de constructie sau alti colaboratori care aveau nevoie de acest material termoizolant.
Pentru a pastra o calitate ridicata a serviciilor, am luat in calcul achizitionarea de aparatura performanta atat pentru taierea si modelarea polistirenului cat si pentru producerea ambalajelor de carton. In acest fel am reusit sa atragem din ce in ce mai multi clienti, fiind contactati si de multe firme din afara tarii.


In 2003 mai exact, am deschis si o linie de tapiterie pe care am adus-o la cele mai inalte standarde de calitate. In prezent, aceasta reprezinta cea mai importanta parte a afacerii. Suntem axati pe scaune tapitate si pentru a fi siguri de calitatea acestora, am luat decizia de a infinta si o sectie de tamplarie pentru producerea scheletelor necesare scaunelor create de noi. In acest fel, putem spune ca toate produsele sunt in proportie de 100% produse de specialistii nostri in atelierele noastre.


In acest fel am reusit sa formam mai multe parteneriate de afaceri cu importante firme occidentale din Germania, Olanda, Elvetia, Austria si asa mai departe. In prezent suntem una dintre cele mai mari companii din Maramures cu mii de metri patrati de teren si hale de productie pentru desfasurarea in conditii optime a intregului nostru proces industrial.
Pe viitor avem in vedere o dezvoltare a domeniului IT si a altor aspecte conexe care sa ne ajute in evolutia companiei si a serviciilor oferite clientilor nostri.