RO EN DE FR IT RU                             

  Nimeni nu vrea sa-si piarda scaunul

                    Dar toti vor sa-l schimbe cu altul mai bun

Ambalaje

Cu siguranta avem nevoie de ambalaje pentru diferite motive. Fie ca pur si simplu dorim sa cumparam cutii pentru a ne transporta bunurile atunci cand ne mutam, fie ca avem nevoie de cutii pentru a depozita marfa magazinului propriu, sau fie ca pur si simplu avem nevoie de cutii pentru a tine diferite obiecte pe care nu le mai folosim, cel mai indicat ar fi sa apelati la serviciile noastre.


Atat timp cat este vorba de cutii, noi va vom putea satisface orice nevoie. In cadrul sectiei noastre de ambalaje de carton, producem doua tipuri diferite de ambalaje. Primul tip este reprezentat de ambalajele de prezentare, iar al doilea de ambalajele de colectare. In cazul ambalajelor de prezentare va oferim posibilitatea de a opta pentru orice culoare doriti, sau imprimate policolor cu hartie offset. In cazul in care optati pentru un ambalaj de prezentare clasic, va vom oferi cutii de carton, de culoare maron.


Avand in vedere modul de executie, specialistii nostrii de la aceasta sectie pot oferi orice tip de cutie din catalogul FEFCO sau putem crea si alt tip de cutii care sa convina la perfectie nevoilor dumneavoastra. De asemenea, stiim ca atunci cand vine vorba de calitate totul trebuie sa fie ireprosabil, iar noi putem garanta un astfel de serviciu datorita echipamentului tehnic de ultima generatie pe care il folosim.


In funcite de ceea ce doriti, cutiile facute de noi pot fi fie capsate la imbinarile lipite. In cazul in care doriti o serie de cutie care sa fie perfecte pentru produsele ce urmeaza a fi depozitate in ele, va trebuie sa ne oferiti cu exactitate dimensiunile de care noi sa tinem cont. Nu avem o limita in ceea ce priveste aceste dimensiuni. In schimb, ar trebui sa stiti urmatoarele aspecte care conteaza atunci cand alegeti dimensiunile pentru viitoarele dumneavoastra cutii:
Lungime (L) x Latime (B) x Inaltime (H). Toate acestea trebuie exprimate in milimetrii (mm). Iata un exemplu: L=200 mm, B=130 mm, H=200 mm, sau 200x130x200.
Asadar, indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de acest tip de ambalaje si indiferent de marimea acestora, aici, la CONSTRUC PACK, va vom putea furniza cu tot ceea ce aveti nevoie.